Testimonials

2kxAf8IX_400x400“Hedwig is een toffe chick. Dat vond ik al toen ik haar enkel en alleen kende via Twitter. Dankzij een gemeenschappelijke vriendin zijn we met elkaar in contact gekomen voor diverse klussen. Hedwig is een mensenmens. Daar ligt haar kracht. Haar empatisch vermogen in combinatie met een verfijnde schrijfstijl maakt haar een genot om mee te werken. Niet alleen denkt ze graag mee, ze kan een concept ook echt beter maken. Hedwig heeft aan een half woord genoeg. Dat maakt briefen makkelijk. Hetgeen ze oplevert overstijgt keer op keer mijn verwachtingen (en die van mijn klanten). Dat lukt alleen als je echt plezier hebt in je werk. En dat straalt ze uit!”

Rik ToeWater – Head of creative entertainment bij FOX en voormalig creative director bij MEC Nederland

 

 

portret_cVader_z-w_4kant-150x150“Je hebt freelancers die alleen maar doen wat ze gevraagd worden, en je hebt freelancers die zelf met goede initiatieven komen. Hedwig hoort bij de laatste categorie. Ze is actief, vindingrijk en creatief. Ze denkt mee over de ontwikkeling van ons bedrijf en toont daarmee een enorme betrokkenheid. Werken met Hedwig voelt niet als werken met een buitenstaander, maar als werken met een leuke collega. En ja: ze doet ook wat we haar vragen, tot zeer grote tevredenheid. Hedwig heeft een scherpe pen, vraagt bij interviews goed door en levert altijd goed onderbouwde verhalen.”

Carolien Vader – Contentstrateeg en bladenmaker bij The Big Story en Bladendokter.nl

 
1e12d28“Hedwig charmeert vriend en vijand, weet ook stijve zakenmannen ontboezemingen te ontlokken. Van Heleen van Royen tot beursbengels: Hedwig gaat het gesprek aan, is niet bang tegendraadse vragen te stellen en weet dat ook nog vlot op papier te krijgen. Een (nog steeds jong) talent dat het verdient kansen te krijgen bij multimediale projecten. Zelfs over Brits behang kan Hedwig met verstand en smaak meepraten!”

Dirk Koppes – Journalist en voormalig chef cultuur van dagblad De Pers