Over mij

Hoi, ik ben Hedwig Wiebes. Ik schrijf en dat doe ik goed.

Ik hou van verhalen en het opschrijven daarvan. Mijn favoriete manier om iets over te brengen is via een inspirerende tekst – eentje waarbij je vergeet dat je überhaupt aan het lezen bent.

Het leukst vind ik het om mensen te interviewen en op basis daarvan een mooi achtergrondverhaal of persoonlijke profielen te schrijven. Zo heb ik voor de ‘Alles Geven’-campagne van Knab tientallen mensen gesproken over wat zij het allerliefst doen. Het toffe eindresultaat vind je hier.

Ik heb een maandelijkse eigen rubriek in Intermediair. Verder schrijf ik en heb ik geschreven voor onder meer VIVA, De Volkskrant, Volkskrant Magazine, NRC Handelsblad, 365 Dagen Succesvol, WENDY, Glamour, De Pers, NU.nl en Sp!ts. Commerciële opdrachtgevers zijn onder meer KPN Zakelijk, Zilveren Kruis Achmea, DEEN Supermarkten, RTL Nederland en Netflix.

Mijn specialisatie ligt bij verhalen over persoonlijke ontwikkeling, (werk)stress & burn-out en gelukkiger (en simpeler) leven. Zelf heb ik in oktober 2016 samen met mijn vriend ons huis in Amsterdam verkocht om, al doorwerkend, fulltime in een oude Volkswagen-bus rond te gaan reizen. Onder de naam ‘Live slow, drive slower’ bloggen we hierover, en ook houd ik een populaire Instagram-account bij.

Heb je een idee of kan ik je ergens anders mee helpen? Stuur me een mail of ga naar de website van ons bedrijf: Slow Productions Ltd.

Hedwig